Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
U kunt bij ons terecht voor het laten borduren of bedrukken van uw logo, verenigingsnaam of uw eigen tekst op bijvoorbeeld sportkleding, bedrijfskleding, vrije tijdskleding, jassen, petten, handdoeken, tassen en nog veel meer.

Voor het complete aanbod van kleding en accessoires kijkt u in de online catalogus. De prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Alles wordt in eigen huis geborduurd of bedrukt en hierdoor behouden we de volledig controle over de productie. Snelle levering en flexibel werken is voor ons standaard.

Uw opdracht wordt met de grootst mogelijk zorg uitgevoerd. Wij werken met professionele machines die een hoge kwaliteit garanderen.

De prijs van het borduurwerk is afhankelijk van een aantal factoren; grootte, aantal steken, en aantal kleuren. Dit verschilt per borduring. Voor een goede prijsindicatie vooraf kunt u een afbeelding (in JPG van ongeveer 300dpi) van de gewenste borduring mailen naar info@creamira.nl


Heeft u eigen bedrijfskleding die u geborduurd of bedrukt wilt hebben met uw logo? Ook dan kunt u bij CreaMira terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de bedrijven die reeds gebruikt maakten van de service van CreaMira.

Ook kunnen wij uw relatiegeschenken verzorgen. Een kraamcadeau voor één van uw medewerkers of relaties, een aandenken aan het bedrijfsfeest of een jubileumgeschenk. Voor een persoonlijk (relatie)geschenk bent u bij CreaMira aan het juiste adres. Goed verzorgd en mooi ingepakt, in ieder gewenst aantal.


Geen producten aanwezig
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.